Singer/songwriter

Onder de naam Reddish ben ik, Marijke Nuchelmans, sinds 2008 actief als singer/songwriter. Van 2010 tot 2015 was dit met een te gekke band, bestaande uit Ruud Bakker, Ferdi Schaap, Jan van der Hoeven en tot 2014 ook Rohan Poldervaart. In die jaren hebben wij 2 EP's uitgebracht op het Live Generation label. Inmiddels voel ik de behoefte weer terug te gaan naar de basis, het kleine, het vertellen, het luisteren naar mijn helden, het vertolken van bestaande (Americana) liedjes, of liedjes in een Americana jasje gieten. En wie weet..... komt er binnenkort weer een nieuw liedje uit mij gerold. Tot die tijd ben ik in ieder geval lekker bezig met James Taylor & Carole King tribute concerten.

 

Americana lover

Naast dat ik lang als singer/songwriter actief ben, ben ik ook al mijn hele (jong-) volwassen leven een Americana fan. Het begon op mijn 14e met de singer songwriters als Carole King, Janis Ian en James Taylor, en daarna kwamen Dolly Parton, The Dixie Chicks, The Milkcarton kids, The Jayhawks en nog vele anderen op mijn pad. Graag deel ik oude en nieuwe mooie liedjes, filmpjes en concerten uit de Folk en Americana met jullie via deze website.

     

Part of me - Reddish, live:


 

 

Op woensdag 8 augustus 2018 mag ik voor de 2e keer in mijn leven live gaan genieten van Janis Ian, deze keer  in Tivoli Vredenburg, Utrecht. Verder zal ik op zondagmiddag 30 september een Janis Ian Tribute concert brengen in Café Miles te Amersfoort:


p>

     

Hier kun je de 2 E.P.'s van Reddish beluisteren en/of kopen:
 

 
Op 16 augustus 2017 was ik bij een fantastisch concert van Ryan Adams, waar hij dit nummer ook speelde:

 

 

 

© Reddish 2019  |  Inloggen  |  Ontwerp & realisatie: alexander.co.nl