Close harmony

Ik word heel blij van samen zingen en rond de kerstdagen leef ik mij dan ook helemaal uit op de falalala’s met mijn kerstkoortje Rudolph and the merry voices.

Rudolph and the merry voices is een close-harmony kerstkoor bestaande uit 6 professionele zangers en zangeressen. Wij zingen een swingend a-cappella kerstrepertoire. Nummers als 'Let it snow', 'Rudolph the red-nosed reindeer', 'Santa Claus is coming to town' en 'I’m dreaming of a white Christmas' passeren de revue. Dit wordt compleet gemaakt met bekende Christmas carols en prachtige ouderwetse kerstliedjes als 'Oh Christmas tree', 'Silent Night', 'Jingle bells' en 'Deck the hall (fa la la la la)'. Wij brengen uw kerstmarkt, bedrijfsfeest of borrel ongetwijfeld in een warme kerstsfeer.

Rudolph and the merry voices


Onder de naam Cupid and his lovely Angels zijn we te boeken voor huwelijksceremonies of recepties, of als sfeervolle act in restaurants, winkelcentra en bij valentijnsevenementen. Het repertoire bestaat uit alles wat maar over de liefde gaat: van kleine liefdesliedjes tot krachtige gospels.

Boek mij met een close harmony koor

Verstuur me een boekingsverzoek

Hieronder kun je me een vrijblijvend boekingsverzoek doen. Wanneer ik het verzoek binnen heb, neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om de details door te spreken.

Zangles?

Vraag nu een
proefles aan

Lees meer >

Bruiloft?

Ik zing graag jullie
persoonlijke liedje

Lees meer >

Evenement?

Live muziek voor
elke gelegenheid

Lees meer >

© Marijke Nuchelmans 2019  |  Inloggen  |  Ontwerp & realisatie: alexander.co.nl